Кияни розплачуються інтимом за ремонт комп’ютерів і приготування їжі


На столичних сайтах з'явилися оголошення, де мешканці міста пропонують нагодувати смачною вечерею або зробити ремонт за близькість.

Якщо раніше за інтим-послуги, в основному, знімали житло, то зараз "близькістю" можна оплатити все - від ремонту водопровідного крана до курсів з водіння, пише "Сегодня".

Автор оголошення "Інтим в обмін на грамотне навчання керування автомобілем, все місто" Сергій розповів, що закінчив курси контраварійного водіння, а зараз йому просто цікаво передавати свої навички іншим.

Почувши, що потрібно навчити тільки впевнено керувати машиною і не губитися на дорозі, співрозмовник одразу ж визначив, що вистачить 3-5 занять по 30-60 хвилин.

Оплачувати послугу потрібно інтимом (у тій же машині, де буде проводитися заняття).

Гроші "вчитель" не бере, однак зізнався, що учениця може в будь-яку хвилину відмовитися від уроків.

Сергій похвалився, що за 3 місяці в нього вже було 10 клієнток, а сам він працює офісним працівником у великій міжнародній компанії, і йому всього 30 років.

На запитання, чи є у Сергія довідка про стан здоров'я, він відповів: "Так, загальна".

Автор іншого оголошення - "Інтим за їжу" - просить представниць прекрасної статі готувати йому здорову їжу, а він натомість "готовий зробити практично все, на що здатен".

24-річний Олексій розповів, що живе окремо від батьків і взагалі не вміє готувати.

"Коли залишаюся один в квартирі, то аж вмираю з голоду. Йти в магазин за комбікормом не сильно хочеться, а ось справжня їжа мені не підвладна, тому звернувся до жінок", - сказав він.

Охочих готувати хлопцеві поки не було, адже оголошення він вивісив лише кілька днів тому.

А ось у автора "Швидка Комп'ютерна Допомога для жінок 18-45 років за інтим" роботи за бартером було маса.

"На тиждень по 2-3 комп'ютери так лагоджу, а деяких навіть навчаю роботі на ПК", - сказав комп'ютерник. За його словами, найчастіше за його послугами звертаються жінки "зрілого" віку.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ