Регіонали не знищуватимуть райради Києва, бо хочуть їх очолити


Партія регіонів спростовує інформацію про нібито намагання ліквідувати райони й, відповідно, райради Києва з метою скасування виборів у столиці восени цього року.

Про це заявив керівник прес-служби київської міськорганізації ПР Костянтин Трифоненко.

"Ми не збираємося ліквідувати райони, а ставимо собі за мету очолити райради", - сказав він, додавши, що столична партійна організації активно готується до виборчої кампанії.

Відсутність наочної агітації Партії регіонів на вулицях міста він пояснив тим, що виборча кампанія починається у вересні й за законом агітація дозволена з моменту початку кампанії.

Трифоненко заявив, що поява подібної інформації пов'язана зі "зростаючим рейтингом Партії регіонів у Києві й бажанням опонентів очорнити партію в очах виборців".

"Деякі політичні сили почали виборчу кампанію раніше законних строків. І почали її з, так званої, чорнухи в пресі. Чесно провести вибори хочуть не всі, а тому що завдяки діям нинішнього в.о. глави КМДА Олександра Попова рейтинг Партії регіонів у Києві зростає, то вони вирішили запустити цю інформації, щоб очорнити партію в очах виборців", - сказав керівник прес-служби київської ПР.     

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ