Влада досі не розібралася, кому належить "Київміськбуд"


Державна комісія з цінних паперів і фондового ринку продовжила перевірку інформації про зміни в складі акціонерів холдингової компанії "Київміськбуд" до 21 серпня.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на джерело в Держкомісії.

"Учора було підписано наказ про продовження терміну перевірки. Продовжили на 2-3 дні. Точно не пам'ятаю. До 21 серпня", - сказав співрозмовник.

Він пояснив, що терміни перевірки було знову продовжено у зв'язку з тим, що комісія в ході перевірки вилучила близько 300 сторінок документів, для аналізу яких необхідний додатковий час.

До того ж в ході перевірки виникли труднощі: зокрема, одна сторона надає документи, що підтверджують продаж холдингу, інша ж - документи про те, що жодних змін у складі акціонерів не було.

За словами співрозмовника агентства, комісія має дані про укладення договорів купівлі-продажу великих пакетів акцій ХК "Київміськбуд" за участю ТОВ "Фінансова компанія "Новий регіон".

"Комісія має цю інформацію, але ми не вважаємо за необхідне її оголошувати. Ця перевірка не публічна", - сказав співрозмовник.

Як відомо, 15 липня на зборах директорів президент "Київміськбуду" Василь Можар заявив про виведення компанії з комунальної власності.

Згодом Міжвідомча комісія з питань протидії протиправному поглинанню й захопленню підприємств доручила Держкомісії перевірити інформацію про акціонерів ХК "Київміськбуд" до 30 липня.

У ХК "Київміськбуд" входить близько 98 компаній, що працюють на будівельному ринку й ринку будівельних матеріалів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ