"Ельдорадо" "прогоріло" на 90 мільйонів


Збитки "Ельдорадо" після пожежі на складах на Нивках становлять 91 мільйон гривень. Про це "Газеті по-київськи" заявила начальник департаменту реклами й PR товариства Валерія Толочина.

Товар за договором застрахований на суму 91 мільйон гривень. Скільки точно техніки постраждало, ми поки не можемо називати. Ще не змогли навіть пройти в усі приміщення, де перебувала техніка", - сказала жінка.

Видання відзначає, що через два дні після жахливої пожежі МНС не може точно сказати, чи були в будинку датчики, що реагують на дим.

"Вогонь був такий, що пожежні не могли зайти всередину, гасили з вулиці. Зараз МНС проводить розслідування, за його результатами можна буде точно відповісти, чи була там пожежна сигналізація", - сказав начальник Головного управління з надзвичайних ситуацій
Віталій Пшеничний.

Джерело видання в Інституті пожежної безпеки повідомило, що в складському приміщенні протипожежної системи таки не було. Адже якби вона спрацювала, то вогонь згасили б швидше.

У цьому й найбільша проблема - бо інспектор МНС просто не має права дозволити зберігати товар у складі такої великої площі, якщо він не обладнаний протипожежною системою.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ