"Ельдорадо" хоче компенсації збитків від пожежі на складі


ТОВ "Торговельна компанія "Ельдорадо" (Київ), що орендує приміщення в торговельних складах ВАТ "Веркон", які постраждали від пожежі в ніч із минулої неділі на понеділок, веде переговори зі страховою компанією "Українська страхова група" (Київ) про компенсацію збитку.

Про це заявила директор департаменту реклами й PR "Ельдорадо" Валерія Толочина, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми орендуємо близько 8 тисяч кв. м площ у цьому складі - це наш найбільший склад у Києві. Склад застрахований від всіх випадків, у тому числі подібних. Представники нашої компанії вже ведуть переговори зі страховою компанією "Українська страхова група", - сказала вона.

При цьому Толочина не озвучила суму збитку, тому що частина товару на складі вціліла: "Збиток великий. Поки суму збитку ми не можемо назвати, тому що частина товару вціліла".

Компанія не відмовляється від узятих на себе зобов'язань перед постачальниками згорілої техніки й має намір найближчим часом розмістити в них нові замовлення, додала вона.

" Крос-доки впораються з навантаженням. У нас достатня кількість товарів у крос-доках, які ми перерозподілимо по магазинах", - сказала Толочина.

Нині, за її словами, компанія приступила до пошуку нового складу в Києві й планує найближчим часом вирішити це питання.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ