Прокуратура вимагає активнішої боротьби з пожежами і наркотиками


Прокуратура столиці зобов'язала правоохоронців міста посилити роботу щодо профілактики пожеж і техногенних катастроф, а також щодо протидії незаконному поширенню наркотиків.

Про це йшлося на засіданні постійної міжвідомчої групи, повідомляє прес-служба прокуратури.

Представники прокуратури обговорили стан взаємодії правоохоронців столиці у профілактиці пожеж та техногенних катастроф.  

Також у відомстві наголосили, що впродовж останнього місяця правоохоронцям вдалося виявити більше фактів збуту наркотичних та психотропних речовин, зокрема через  мережу Інтернет  та аптечні заклади.

"На даний час вже напрацьовані конкретні заходи щодо збирання та закріплення доказової бази у цій категорії злочинів з використанням інформаційних технологій. Також, покращено рівень взаємодії служби безпеки та митниці стосовно перекриття каналів контрабандного ввезення наркотичних речовин на територію держави з використанням поштового зв'язку", йдеться в повідомленні.

Водночас у прокуратурі наголосили, що вважають недостатньою роботу міліції з ведення обліку осіб, котрі вживають наркотичні засоби, та зупинення діяльності розважальних закладів, в яких неодноразово виявлялися факти збуту наркотичних та психотропних речовин.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ