Київський БЮТ скаржиться, що "Регіони" перекуповують їхніх депутатів



Фото tsn.ua

У БЮТ заявляють, що Партія регіонів вербує кандидатів у депутати від їхньої політичної сили.

 "Партія регіонів пропонує кандидатам у депутати до районних рад від "ВО "Батьківщина" по мажоритарній системі профінансувати вибори на дільницях в разі їх згоди перейти до лав партії влади", - йдеться у заяві прес-служби БЮТ.

За її даними, пропозиції отримати по 75 тис.грн. на фінансування виборчої кампанії були зроблені у Дніпровському районі столиці членам ВО "Батьківщина". 

"Особливо цікавими для регіоналів виявилися освітяни і медики, яких територіальна громада добре знає. Виграти у них на мажоритарному окрузі практично нереально, єдиний спосіб - утиски та щєдрі фінансові вливання" - йдеться у повідомленні. 

У партії зазначають, що окрім перемов з кандидатами у депутати, проходить вербування громадян, які на попередніх виборах були головами та членами дільничих і територіальних виборчих комісій від Блоку Юлії Тимошенко.

В основному, це телефонні дзвінки, в ході розмови пропонується попрацювати на місцевих виборах у комісіях від Партії регіонів за хорошу оплату.

"Наразі, жоден з наших людей не зголосився працювати на партію влади, і ми переконані, що таких не буде. А от запропонований спосіб співпраці провладної партії гарно демонструє як "повагу" до потенційних виборців, так і жагу до перемоги за будь-яку ціну" - наголошують у Київській "Батьківщині". 

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ