Попов: Ми повернемо "Київміськбуд" у комунальну власність



Фото poltavanews.com.ua

Київська адміністрація має намір повернути холдингову компанію "Київміськбуд" у комунальну власність.

"Ми повернемо компанію в комунальну власність. Можете не сумніватися ", - сказав в.о. голови КМДА Олександр Попов, пише Сегодня з посиланням на Українські новини.

"Будь-які спроби протягнути руку до комунального майна міста і вирішити це незаконним шляхом будуть, безумовно, отримувати відповідну реакцію від керівників Київської міськдержадміністрації. Ми обов'язково повернемо активи, які були на нашу думку незаконно відчужені з власності комунальної громади", - підкреслив він.

Попов зазначив, що зараз майно холдингу під арештом, а весь пакет документів щодо продажу підприємства знаходиться в Генеральній прокуратурі.

"Дійсно йде перевірка даних. У нас є деякі складнощі щодо отримання такої інформації, враховуючи те, що відповідні керівники, в тому числі Київської міськдержадміністрації, сьогодні на жаль на роботі не знаходяться з різних причин. Когоcь шукають, когоcь... Є причини", - сказав він, повідомляє Інтерфакс-Україна.

При цьому в.о. голови міськадміністрації зазначив, що поки не має наміру озвучувати всю відому йому інформацію.

"Я не хочу, що б моя інформація на випередження не допомогла, а нашкодила", - сказав Попов.

Як відомо, 15 липня на зборах директорів президент "Київміськбуду" Василь Можар заявив про виведення компанії з комунальної власності.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ