Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c63d4af87939/
Українська правда
Київ

СБУ обшукала кабінети КМДА, але не Басса

12.08.2010  14:02


Співробітники Служби безпеки України проводили обшук в Головному управлінні економіки та інвестицій Київміськдержадміністрації.

Таку інформацію "Українській правді. Київ" підтвердила прес-секретар управління СБУ у Києві Оксана Лелюк.

За її словами, обшуки проводилися 10 серпня у службових приміщеннях Головного управління економіки КМДА у рамках кримінальної справи за фактом заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах (ч.5 ст. 191 ККУ).

"У ході перевірок були вилучені документи, які мають значення для встановлення істини у кримінальній справі, у тому числі щодо порушень вимог чинного законодавства під час реконструкції нежитлових приміщень, що відбувалися у 2008-2009 роках", - сказала Лелюк.

На питання, чи проходять якісь чиновники КМДА підозрюваними у цій справі, вона відповіла:

"Поки що справу порушено за фактом, але за цим стоять конкретні особи. Поки що прізвищ назвати не можу, оскільки ведеться слідство".

Як відомо, раніше газета "Дело писала", що обшук був проведений у рамках слідства щодо діяльності начальника ГУ Марини Лукашиної в 2008 році.

За інформацією видання, ці два кабінети, де був обшук, займає "права рука" мера Києва Леоніда Черновецького Денис Басс.

У свою чергу прес-служба Басса спростувала цю інформацію.

"У мене немає кабінету в мерії. Кабінет, в якому я раніше працював, я передав як тільки пішов з посади заступника мера Києва. Зараз мій невеличкий офіс знаходиться за межами міської мерії. До сьогоднішнього дня я перебуваю і працюю в Києві", - заявив Басс.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.