Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c63c827a787f/
Українська правда
Київ

З набережної Дніпра тепер відігнали плавучий банк

12.08.2010  13:08


Фото v-n-zb.livejournal.com

З набережної Дніпра прибрали плавучий офіс, в якому мало розміститися відділення "Приватбанку".

Про це повідомляє УНІАН.

У середу близько 20-ої вечора до дебаркадера на місці колишнього нічного клубу "River Palace", який відшвартували наприкінці липня, прибули співробітники міліції і транспортної прокуратури.

За декілька годин, близько 22-ї вечора плавзасіб відшвартували у невідомому напрямку.

Плавучий офіс простояв на набережній Дніпра лише добу, прибуксували його тільки в ніч з 10 на 11 серпня. Відкриття відділення банку планувалося зробити за місяць.

"Це незаконне заволодіння чужим майном. Жодних пояснень представники транспортної прокуратури не надали", - заявив директор представництва "Приватбанку" у Києві Сергій Волков.

"У нас є офіційні документи на його перебування, легітимний договір, на сьогодні дійсний. Були висунуті певні вимоги, які ми згідно договору повинні були виконати. І у випадку невиконання цей об'єкт був би примусовому порядку відбуксований", - додав він.

За словами Волкова, йшлося "про серйозні технологічні речі - треба встановити тумби, кріплення і т. д".

"Але згідно договору я маю термін на все це 1 місяць з моменту отримання техпаспорту. А техпаспорт зареєстрований 4 серпня цього року", - обурився він.

Представники транспортної прокуратури відмовилися спілкуватися з пресою. 

Як відомо, 8 липня група представників правоохоронних органів демонтувала кріплення ресторану "Муракамі", що знаходиться на вул. Набережно-Хрещатицькій.

Його відбуксирували до Рибальського острова.

29 липня Київська транспортна прокуратура разом із загоном "Беркут" відбуксирувала з Набережного шосе корабель, на якому знаходився нічний клуб "River Palace".

Корабель пришвартували в районі міста Новоукраїнки Кіровоградської області.

У Київській транспортній прокуратурі заявляють, що до вересня на набережній в Києві не залишиться жодного розважального закладу і готелю.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.