Кияни протестують проти знищення стадіону на Дарниці


У вівторок о 20.00 відбудеться акція протесту з елементами прямої дії проти знищення шкільного стадіону по вул. Міста Шалет, 6, поблизу нещодавно вирубаного парку біля метро Дарниця.

Про це повідомляє громадська ініціатива "Збережи старий Київ".

Як відомо, прес-служба Міністерства сім'ї повідомляла, що на вулиці Міста Шалет, 6 збудують нову криту льодово-тренувальну ковзанку замість стадіону "Крижинка", що біля НСК "Олімпійський".

Однак, за словами місцевих мешканців, будувати нову ковзанку планують на місці дитячого стадіону.

"Таким чином під гаслом "Євро-2012" вже не вперше планується руйнування власності громади міста Києва. Цього разу місцева влада та бізнесмени посягнули на стадіон для дітей!", - говорять активісти.

Вони закликають усіх небайдужих підтримати акцію: "Масована атака забудовників та влади на Дарницький район, котру ми спостерігаємо останнім часом, не повинна залишитись непоміченою".

*** 

Водночас, як уточнили у прес-службі Дарницької райдержадміністрації, територіально метро "Дарниця" знаходиться в Дніпровському районі м. Києва.

"Принагідно інформуємо, що не всі підприємства, установи, парки, станції метро та вулиці, які в своїй назві містять слово "Дарниця", територіально знаходяться в Дарницькому районі м. Києва", - сказано у повідомленні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ