МНС взялася за склади піротехніки


Співробітники МНС Києва під час перевірок виявили 133 порушення у місцях реалізації та зберігання піротехнічних виробів у столиці.

До адміністративної відповідальності притягнуто 14 посадових осіб за порушення правил пожежної та техногенної безпеки, повідомляє прес-служба МНС у Києві.

За даними управління, таким чином співробітники мали на меті попередити виникнення можливих надзвичайних ситуацій в місцях реалізації та зберігання піротехнічних виробів.

"Фахівці МНС особливу увагу приділяли дотриманню умов та способів зберігання небезпечного товару, наявність первинних засобів пожежегасіння, справність систем пожежної автоматики та відповідність вимогам шляхів евакуації згідно правил пожежної безпеки", йдеться в повідомленні.

З обслуговуючим персоналом місць реалізації піротехніки були проведені додаткові інструктажі щодо дотримання правил пожежної безпеки, порядок реагування та дії у разі виникнення пожежі.

Найближчим часом МНС-ники столиці перевірять й інші об'єкти підвищеної пожежної небезпеки.

Рішення про проведення таких рейдів МНС прийняло у зв'язку з тим, що на території України спостерігається суха та спекотна погода, яка призводить до надзвичайного рівню пожежної небезпеки.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ