Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c5aaa5eeea36/
Українська правда
Київ

Куликов перейшов до Балоги і "буде займатися Києвом"

05.08.2010  15:11

Депутат від НУНС Кирило Куликов очолить Київську міськорганізацію партії "Єдиний центр".

Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє Ліга.net.

"Я буду займатися містом Києвом, я буду тут керівником організації ЄЦ, я буду займатися парламентською групою ЄЦ і іншими речами, пов'язаними з партійною діяльністю", - сказав він.

Куликов також зазначив, що його позиція щодо необхідності проведення виборів у місті Києві збігається з позицією "Єдиного центру".

"За тією динамікою, яка сьогодні є у ЄЦ, ЄЦ - ще не перша, але вже далеко не друга сила в країні. Тобто шанси на місцевих виборах у ЄЦ досить великі", - сказав він.

"Дуже складно буде провести вибори в місті Києві, але легких завдань я перед собою ставити не вмію, тому в місті Києві ми поставили завдання стати як мінімум другою за впливом силою", - зазначив депутат.

Також Куликов підкреслив, що рішення вступити до "Єдиного центру" було для нього непростим і зваженим.

Він зазначив, що кілька разів відхиляв пропозиції неофіційного лідера партії Віктора Балоги вступити в партію. Зокрема, коли Балога очолював секретаріат президента, а також напередодні президентських виборів 2010 року.

"Я прочитав деякі підзаголовки статей, які були вчора, про те, що від Луценка втекли депутати. Я вже перебуваю у тому віці, що я ніколи нікуди не бігаю. Я ходжу. Я можу собі дозволити це. І якщо я ходжу, то я ходжу досить твердо", - сказав депутат.

Зокрема, Куликов пояснив своє рішення тим, що лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко вважає, що єдиною опозицією в Україні є БЮТ.

"Я дуже поважаю Юлію Володимирівну, але вважаю, що, наприклад, у Києві БЮТ - це не опозиція, і всі дії блоку дуже далекі від опозиційності", - підкреслив він.

На думку депутата, саме "Єдиний центр" може стати платформою для об'єднання опозиційних політичних сил.

Як відомо, раніше Куликов був членом партії "Народна самооборона", але написав заяву про вихід.
© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.