Реконструкцію Московської площі закінчать у листопаді


Реконструкцію Московської площі буде завершено наприкінці листопада 2010 року.

Про це у четвер заявив в.о. голови КМДА Олександр Попов, повідомляє прес-служба мерії.

"Будівельники розуміють, що це важливе питання і ведуть будівництво повним ходом", - сказав чиновник.

Він додав, що була проблема з комплектацією цього об‘єкту металоконструкціями, які поставляються з Росії, але наразі вона вирішена, поставки розпочалися і йдуть стабільно.

"Отже цей об‘єкт ми завершимо в нинішньому році, наприкінці листопада. Будівництвом такої важливої транспортної системи буде вирішено дуже наболіле питання для столиці та відновлене нормальне транспортне сполучення", - зауважив Попов.

Наразі, за його словами, роботи з реконструкції об'єкту виконані на 85%. Зокрема, прокладені всі сантехнічні та інженерні мережі, збудовані опори естакади, змонтовано 1 тисячу 210 тонн металевих конструкцій прогонових будов естакади, завершено оздоблювальні роботи на підземних пішохідних переходах, побудовано пішохідний міст через Червонозоряний проспект.

Крім того, вже завершені роботи з прокладання високовольтних кабельних мереж.

Наразі продовжуються роботи з бетонування залізобетонної плити автопроїзду естакади та роботи з ремонту залізобетонної плити автопроїзду існуючого шляхопроводу через залізничні колії.

"Введення об'єкта в експлуатацію наприкінці 2010 року збільшить пропускну спроможність транспортного вузла у 1,5 рази, тобто до 12 тисяч авто за годину та покращить екологічний стан в районі транспортної розв'язки", - сказав Попов.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ