Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c59445f6e01c/
Українська правда
Київ

Доля Качурової вирішиться в п’ятницю

04.08.2010  13:43

Начальника Головного управління охорони здоров'я Людмилу Качурову, затриману 27 липня за підозрою в зловживанні бюджетними коштами, уже виписали з лікарні.

Зараз вона перебуває в ізоляторі тимчасового утримування, пише "Газета по-київськи".

За словами начальника прес-служби столичної міліції Володимира Поліщука, Качурова провела в лікарні швидкої допомоги кілька днів, медики її обстежили й видали довідку, що зі здоров'ям у неї все в порядку.

"Пізніше, за рішенням суду, її на 10 днів помістили в ізолятор тимчасового утримування на Косогірному провулку", - сказав він.

У цю п'ятницю качурові повезуть на санкцію в Шевченківський райсуд, де вирішиться питання, чи буде вона на підписці, чи сидітиме два місяці в СІЗО.

Поліщук також додав, що заяви чоловіка Качурово - Володимира про те, що йому хтось наполегливо телефонує і вимагає хабар за звільнення дружини - маячня.

"Те, що це надзвонюють міліціонери - повна маячня. Нехай він (Володимир Качуров) прийде до нас, напише заяву, і ми розберемося з "телефонним хабарником". Можливо, мова йде про афериста, що довідався з газет про кримінальну справу проти Людмили Качурової і вирішив у такий спосіб заробити", - сказав Поліщук.


© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.