В аваріях загинули троє людей


За вихідні у столичних дорожньо-транспортних пригодах загинуло 3 особи.

Про це повідомляє "Друга смуга".

Так, 30 липня близько 20.00 у Києві в аварії на перехресті Відрадного проспекту й бульвару Лепсе загинув молодий чоловік.

За попередніми даними, 22-річний водій Деу, рухаючись до Відрадного проспекту з боку Лепсе проігнорував червоний сигнал світлофора, вилетів на перехрестя й зіткнувся з 5 машинами.  

Винуватець аварії, який не був пристебнутий, розбив головою лобове скло та вилетів з машини. Від отриманих травм він помер у лікарні полі травми №17.

Інші учасники автопригоди не постраждали.

У неділю о 4.15 на перехресті вулиць Горького й Федорова у ДТП загинув молодий чоловік.

За попередніми даними, водій автомобіля Subaru Forester рухався з боку другорядної дороги вул. Федорова й не пропустив автомобіль-таксі Daewoo Lanos, що рухався по головній дорозі.

Після зіткнення автомобілі урізалися в бетонний паркан.

У результаті ДТП пасажир Daewoo Lanos (приблизно 25-30 років) від отриманих травм помер на місці події, водій Daewoo був госпіталізований зі ЗЧМТ, закритою травмою грудної клітини й живота, 25-річний водій Subaru не постраждав.

Медична експертиза встановила, що водій Subaru перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Цього ж дня о 6.40 на вулиці Новокостянтиніській, 2 в аварії одна людина загинула, двоє отримали травми.

За попередніми даними, 22-річний водій Audi A5 рухався з боку вулиці Межигірської у напрямку Московського проспекту. На повороті він не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ-21099, що рухався назустріч у лівій смузі.

Внаслідок ДТП 70-річний водій автомобіля ВАЗ від отриманих травм помер на місці події, його пасажира, 1940 року народження, медики госпіталізували зі ЗЧМТ, переломом лівої гомілки й правого стегна.

Водій Audi A5 відбувся забиттями і саднами тіла.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ