Міліція спіймала замовника вбивства власника ТЦ "4 room"


Росія скоро видасть Міраба Суслова, якого підозрюють в організації розстрілу бізнесмена Шабаба Алойна біля ТЦ "4 room" і двох його охоронців.

Днями підозрюваного в "замовленні" Алойна затримали, пише "Газета по-київськи".

За словами співрозмовника видання в відділі карного розшуку МВС, цей Міраб у Росії уклав фіктивний шлюб і взяв собі прізвище Суслов, жив у Москві, конфлікт із Шабабом у нього виник під час будівництва ТЦ "4 room" у Києві.

"Сторона Алояна говорить, що Шабаб подарував йому якийсь відсоток акцій центру безкоштовно - щось близько 25%, щоб організувати сімейний бізнес", - сказав співрозмовник.

Сам же Міраб затверджує, що вклав гроші в будівлю центра, однак пізніше в нього виникли якісь проблеми в Москві, і він попросив Шабаба повернути його частку, а той нібито не зміг уже цього зробити. Не одержавши грошей, Суслов підіслав найманих убивць.

Коли Суслова на прохання українських колег почали розшукувати російські правоохоронці, він спробував прикритися громадянством Росії, але перевірка показала, що російський паспорт він одержав незаконно.

Рішенням суду РФ Міраба позбавили російського громадянства.

Генпрокуратура України вже передала всі необхідні документи для екстрадиції, тож у МВС сподіваються, що найближчим часом Міраба Суслова повернуть в Україну й віддадуть тут під суд.

За підготовку замовленого вбивства йому загрожує до 15 років в'язниці.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ