Наступний пішов: звільнено начальника метро?



Фото Анатолія Кучеренка
Виконуючий обов'язки голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов звільнив директора КП "Київський Метрополітен" Петра Мірошникова.

Про це пише "Інтерфакс" з посиланням на джерело.

"По метрополітені - зараз уже призначають виконуючого обов'язки", - сказав співрозмовник.

Він також додав, що Попов має намір звільнити і керівника КП "Київпастранс" Миколу Ламбуцького.

Водночас у прес-службі метро повідомили, що їм поки невідомо про звільнення Мірошникова, оскільки він офіційно перебуває у відпустці до 3 серпня.

Сам Мірошников також каже, що його ніхто не звільняв.

"Мене ніхто не звільняв. Принаймні, я не писав ніякої заяви. А як по-іншому? Потрібні підстави. Якихось міліцейських перевірок, які зараз відбуваються в комунальних підприємствах, зокрема, в "Київпастрансі", у метрополітені немає. Цього року були планові перевірки КРУ, але результатів, що дають підставу нам турбуватися, вони не дали" - сказав він "Сегодня".

Однак він додав, що не виключає якихось змін у керівництві метро, мовляв, очікувати можна всього, але він за своє крісло не хвилюється.

Як відомо, раніше Попов повідомив, що звільнив начальника Головного фінансового управління КМДА Віктора Падалку. Згодом він додав, що звільнить із займаної посади начальника Головного управління з питань охорони здоров'я КМДА Людмилу Качурову 

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ