"Київміськбуд" все ще належить киянам


Холдингова компанія "Київміськбуд" залишається у власності територіальної громади Києва.

Про це заявив в.о. голови Київської міської адміністрації Олександр Попов в ефірі "5 каналу", пише ЛігаБізнесінформ.

"Я можу офіційно заявити про те, що руху акцій щодо власності територіальної громади (81% акцій компанії) до сьогоднішнього дня юридично не відбулося. Тобто, у мене немає зараз об'єктивних причин говорити про те, що кияни втратили контроль над цим підприємством", - сказав чиновник.

Водночас він додав, що звернувся до правоохоронних органів з проханням розібратися, звідки з'явилася інформація про продаж холдингу зятеві мера Києва Леоніда Черновецького В'ячеславу Супруненку.

"Як кажуть, диму без вогню не буває. Але офіційно, от на даний момент юридично ми не бачимо, що такі процеси відбуваються. Тому не можу стверджувати, що цей факт мав місце", - сказав Попов.

Як відомо, раніше ЗМІ писали, що президент "Київміськбуду" Василь Можар заявляв про виведення компанії з комунальної власності.

У самому товаристві офіційно заявили, що повідомлення у ЗМІ про виведення компанії з комунальної власності, не відповідає дійсності.

Водночас, Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку до 30 липня проведе моніторинг офіційних видань на предмет наявності публікації про скликання загальних зборів акціонерів ВАТ "Холдингова компанія "Київміськбуд".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ