Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c516ec76228d/
Українська правда
Київ

Качурова лікується, але не в "психушці"

29.07.2010  15:06

Екс-начальник Головного управління охорони здоров'я Людмила Качурова наразі перебуває на лікуванні в Київській міській лікарні швидкої медичної допомоги.

Про це у четвер повідомив голова профспілки медиків Руслан Стасула.

"Качурова наразі перебуває на лікуванні в Київській міській лікарні швидкої медичної допомоги. Вся інша інформація є хворобливими домислами корупційних чиновників МВС та брутально продажних ЗМІ", - заявив він.

За його словами Стасули, заяви так званих "джерел" у ЗМІ про те, що Качурова перебуває у психіатричній лікарні розповсюджується з метою приниження її людської гідності.

"Окремі працівники МВС через замовні матеріали у брудних ЗМІ розповсюдили інформацію, яка мала на меті дискредитувати діяльність Качурової та принизити її людську гідність", - заявив Стасула.

Як відомо, раніше ЗМІ з посиланням на джерела в ГУ охорони здоров'я писали, що Качурова перебуває в психіатричній клініці.

У вівторок міліція затримала начальника управління охорони здоров`я Києва Качурову. Їй інкримінують зловживання бюджетними коштами на суму 1,5 мільйона гривень.  

Водночас екс-заступник голови КМДА Ірена Кільчицька називає утримання Качурової під вартою особистою помстою високопосадовця МВС.  

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.