Юний син бізнесмена розбив "Порше" і відправив до лікарні жінку?


24 липня на Харківському шоссе 18-річний водій на "Порше Кайєн" вартістю близько $ 100 тисяч грубо порушив правила й влаштував серйозну аварію.

За інформацією "Газета по-київськи", водій "Порше" - може бути сином відомого бізнесмена.

 
18-річний хлопець спробував виїхати з невеликої вулички на Харківське шосе (від Сонячного озера в напрямку Ленінградської площі), перетинаючи подвійну осьову лінію. 

Назустріч йому рухалася "Субару". Імовірно, жінка за кермом, помітила зухвалий маневр і спробувала уникнути зіткнення, але не зуміла. 

Після удару покручена "Субару" зайнялася, і якби не інші водії, без жертв би не обійшлося, відзначає видання. 

Нині постраждала на прізвище Іванова знаходиться в лікарні з переломами й струсом головного мозку.

За словами свідків ДТП, оформляючи протокол, даішники швидко зняли номери з "Порше", а на місце аварії відразу приїхали заступники молодого водія.

За інформацією джерел видання в МВС, прізвище 18-річного юнака Байчас Д. В.

Це прізвище досить рідкісне, тому не виключено, що його батько - відомий у вузьких колах бізнесмен - Владислав Байчас, пише видання.

У відкритих інтернет-джерелах пишуть, що Владислав Байчас - якийсь "бензиновий король" місцевого масштабу й нібито кум нардепа-бютівця Сергія Міщенка.

Байчас керує ВАТ "Євро нафтопродукт", зареєстрованим у Борисполі, а також ТОВ "Найс", яке, за чутками, було одним з ексклюзивних постачальників бензину для потреб аеропорту "Бориспіль".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ