Недобудований Дарницький міст вже потребує ремонту?


Сім побудованих опор Дарницького залізнично-автомобільного мосту, що стоять у Дніпрі, потріскалися й вимагають укріплення.

Про це пише "Газета по-київськи".

Ще в 2006 році фахівці помітили тріщини завглибшки метр на опорах, а проектанти ("Трансміст "Санкт-Петербург" і українські інститути) визнали свою провину, за свій рахунок зайнялися укріпленням їх арматурами.

Але дотепер ці роботи не закінчені, відзначає видання.

За словами начальника Південно-західної залізниці Олексія Кривопішина, на мосту будуть усуватися прорахунки, які були допущені проектантами, і до яких зараз є зауваження.

"Зроблять вони це за свої гроші. Не хвилюйтеся, на міцність конструкцій моста ці прорахунки не впливають", - сказав він.

Як відомо, раніше міністр транспорту та зв'язку Костянтин Єфименко заявляв, що графіки будівництва Дарницького залізнично-автомобільного мосту будуть максимально стиснуті.

Згодом він повідомив, що залізнична складова Дарницького мосту буде введена в експлуатацію наприкінці вересня - на початку жовтня 2010 року на регулярній основі. Автомобільна складова мосту буде введена в грудні 2010 -  І кварталі 2011 року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ