Дарницький міст здадуть до кінця року



Фото з сайту Південно-Західної залізниці
Залізнична складова Дарницького мосту буде введена в експлуатацію наприкінці вересня - на початку жовтня 2010 року на регулярній основі.

Про це у вівторок повідомив міністр транспорту та зв'язку Костянтин Єфименко під час робочої поїздки на об'єкт, повідомляє прес-служба Мінтрансу.

Щодо автомобільної складової мосту, то в грудні 2010 року буде забезпечено з'їзд з лівого берега на правий, а в І кварталі 2011 року - заїзд з правого берега на лівий.

Наприкінці 2011 року буде введено в роботу ще по одному з'їзду з лівого берега на правий та з правого на лівий.

"Сьогодні я бачу значну динаміку робіт і задоволений тим, якими темпами ведеться будівництво. Будівельники повністю вкладаються в новий графік. Тож я думаю, що ми зможемо наприкінці року порадувати киян новим мостом", - сказав Єфименко.

"Таким чином, вже до кінця 2011 року Дарницький міст буде повністю функціонувати", - сказав міністр, додав, що в 2012 році також заплановано добудувати 2 км автомагістралі, що дозволить з'єднати міст з Бориспільською площею.

За словами Єфименка, у вівторок на будівництво з'їзду з лівого берега на правий вже надійшли перші 600 тонн металоконструкцій. Аналогічні надходження металоконструкцій заплановані щотижня.

Відповідно до графіку виконуються роботи і по комунікаціях, електро- та водопостачанню.  

Окрім того, за даними Мінтрансу, майже вирішено питання з київською владою по зносу гаражів. Зокрема, Укрзалізниця розглядає питання будівництва гаражів на своїх землях.

Як відомо, раніше Єфименко заявляв, що графіки будівництва Дарницького залізнично-автомобільного мосту будуть максимально стиснуті.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ