Кличко просить правоохоронців розібратися з дерибаном землі у Київраді


Блок Кличка у Київраді звертається із запитом до правоохоронних органів дати оцінку незаконному проведенню голосування на сесії Київради 15 липня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Блоку.

За словами лідера Блоку Віталія Кличка, синхронне голосування більшості Черновецького й так званої "опозиції" за земельні питання на сесії Київради 15 липня показало, що столичні депутати із різних фракцій з легкістю об'єднуються заради матеріальної вигоди.

"Із порушенням регламенту депутати внесли з голосу майже 40 земельних питань. Вони не мали навіть відповідних проектів рішень! Причому більше всього - 15 питань - внесли депутати від "опозиційної" фракції БЮТ, 14 - від Партії Регіонів, 9 - від Блоку Черновецького та 2 - від Блоку Литвина", - сказав Кличко.

Він висловив здивування позиції БЮТ під час голосування 15 липня.

"У той час, коли депутати Блоку Кличка блокували трибуну Київради, намагаючись зупинити незаконну роздачу землі, фракція БЮТ просила цього не робити і голосувала синхронно із більшістю Черновецького. Після такого у них ще повертається язик називати себе опозиційною силою?", - запитує політик.

Як відомо, до порядку денного сесії Київради з голосу було внесено більше 60 питань, переважна більшість з яких стосуються землі. За словами опозиції, відповідних проектів рішень того дня вони так і не отримали.

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ