Попов розповів, коли в місті зникнуть проблеми з ліфтами


Столична влада має намір реконструювати ліфтове господарство столиці до 2012-2013 року.

Про це під час прес-конференції у четвер заявив перший заступник голови КМДА Олександр Попов.

"Я думаю, що ми програму реконструкції житлового господарства започаткуємо в Києві і з її завершенням десь на період 12-13 року. Я вважаю, що всі ліфти ми повинні за цей час відремонтувати. Це в наших силах", - сказав Попов.

"У змінах бюджету, які сьогодні приймаються Київрадою, запропоновано збільшити видатки на реконструкцію ліфтового господарства на 20 мільйонів", - сказав чиновник.  

За його словами, крім того, місто має можливість залучити дольову участь держави через програму реформування розвитку житлово-комунального господарства на суму близько 30 мільйонів гривень.

"Я думаю, що в цьому році, якщо ми складемо наші можливості, які будуть надані Міністерством, Кабінетом міністрів, а також районами, то спільне фінансуванням реконструкції та капітального ремонту ліфтового господарства буде в розмірах близько 50 мільйонів гривень", - сказав Попов.

Він додав, що міська влада найближчим часом підготує зміни до існуючої програми модернізації ліфтів та продовжить проведення переговорів з виробниками ліфтів, які готові працювати в Києві.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ