До порядку денного Київради внесено більше 60 питань щодо землі і власності


Депутати Київрада внесли з голосу до порядку денного засідання 15 липня більше 60 питань, зокрема 24 питання власності і загальних питання, а також близько 40 - земельних.

Про це пише Київ.proUA.com з посиланням на "Інтерфакс".

Питання з голосу вносили представники всіх фракцій. Зокрема, Партія регіонів внесла 13 земельних питань, Блок Черновецкого - 7, Блок Литвина - 1. Опозиція з свого боку також внесла з голосу низку земельних питань: БЮТ - 15 земельних питань, Блок Віталія Кличка - 2.

За словами секретаря Київради Олеся Довгого, до порядку денного внесені були тільки ті питання, які були узгоджені на погоджувальній раді вранці у четвер.

Процес внесення додаткових питань зайняв більше 3 годин, тоді як засідання погоджувальної ради тривало близько півгодини.

Зокрема, було внесене до порядку денного питання про зміни до бюджету Києва, згідно з якими з державного бюджету в міській будуть передано 139 мільйонів гривень (з них 100 мільйонів гривень на будівництво метро).

Також внесено питання про додання статусу скверу земельній ділянці на території Пейзажної алеї.

У той же час, Довгий відмовився ставити до порядку денного питання про передачу комплексу будівель Київської міської державної адміністрації на вулиці Хрещатик 36 з відання Київради в управління КМДА.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ