Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c3edf7d02f6e/
Українська правда
Київ

Кличко придумав, як захистити Пейзажну алею від МЗС

15.07.2010  13:14

 

Блок Віталія Кличка вимагає включення до порядку денного засідання Київради питання про надання статусу скверу ділянці на перетині Десятинного провулка та Пейзажної алеї.

Про це в четвер повідомляє прес-служба блоку Кличка.

На засіданні 15 липня мало бути розглянуте питання про надання ділянці статусу скверу, втім "з незрозумілих причин", до повістки дня воно не потрапило, йдеться в повідомленні.

"Документ одержав необхідні узгодження профільних комісій Київради - з питань екологічної політики та з питань земельних відносин, містобудівництва та архітектури", - запевняє Кличко.

Зі слів політика, останнім часом алеї знов активізувалися розмови про ймовірну забудову Пейзажної. Надання цій ділянці статусу скверу дало б можливість порятувати зелену зону від знищення, переконаний Кличко.

"Після того, як у кабінеті Олеся Довгого побували співробітники СБУ, кількість скандальних земельних питань, що виносяться на сесію, значно зменшилось. Однак, ми бачимо, що вирішувати проблеми киян більшість Черновецького так і не збирається", зазначив Кличко.

Як відомо, забудовники намагають сяруками чиновників МЗС побудувати елітний будинок з басейном на горищі на ділянці площею у 0,29 гектарів, розташованій на перетині Десятинного провулка та Пейзажної алеї.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.