Кличко придумав, як захистити Пейзажну алею від МЗС


 

Блок Віталія Кличка вимагає включення до порядку денного засідання Київради питання про надання статусу скверу ділянці на перетині Десятинного провулка та Пейзажної алеї.

Про це в четвер повідомляє прес-служба блоку Кличка.

На засіданні 15 липня мало бути розглянуте питання про надання ділянці статусу скверу, втім "з незрозумілих причин", до повістки дня воно не потрапило, йдеться в повідомленні.

"Документ одержав необхідні узгодження профільних комісій Київради - з питань екологічної політики та з питань земельних відносин, містобудівництва та архітектури", - запевняє Кличко.

Зі слів політика, останнім часом алеї знов активізувалися розмови про ймовірну забудову Пейзажної. Надання цій ділянці статусу скверу дало б можливість порятувати зелену зону від знищення, переконаний Кличко.

"Після того, як у кабінеті Олеся Довгого побували співробітники СБУ, кількість скандальних земельних питань, що виносяться на сесію, значно зменшилось. Однак, ми бачимо, що вирішувати проблеми киян більшість Черновецького так і не збирається", зазначив Кличко.

Як відомо, забудовники намагають сяруками чиновників МЗС побудувати елітний будинок з басейном на горищі на ділянці площею у 0,29 гектарів, розташованій на перетині Десятинного провулка та Пейзажної алеї.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ