"Затриманий" голова земельної комісії прийшов у Київраду


У четвер о 12.30 у сесійній залі Київради з'явився голова земельної комісії Олексій Євлах. Секретар Київради Олесь Довгий привітав його в сесійній залі та запросив привітатися з Валерієм Карпунцовим, який заявляв, що Євлаха затримала СБУ після обшуку у земельній комісії.

"Олексій Юрійович вітаємо вас у сесійній залі, прошу підійти поздороватися з депутатом Карпунцовим, який має великі сумніви що вашого стану здоров'я. Ви маєте бути мудрішим потисніть йому руку, а він ти часом набереться мужності і вибачиться перед вами", - сказав Довгий.  

Тим часом Карпунцов підійшов до трибуні і попросив слова, на що довгий відповів: "Я прошу далі не розвивати тему, яку ми підняли. Мені відповідь не треба відповідь потрібна не мені. Знайдіть мужність вибачтесь перед колегами, потисніть їм руку  і зробіть для себе висновки".

Водночас присутній Євлах заявив, що ніхто його не затримував, а з Карпунцовим вони порозуміються.

"Стосовно тих спекуляцій, які стосувалися моєї персони, хочу всім заявити, що я знаходжуся в сесійній залі і ніяких стосовно моєї персони нібито затримань тим більше якихось допитів чи арештів не було", - сказав голова земкомісії .   

"Стосовно пана Карпунцова - я з ним працюю у сесійній залі, я певний, що або журналісти якось його неправильно зрозуміли, або він, можливо, користувався якоюсь недостовірною інформацією, коли робив певну заяву. Я впевнений, що ми з ним знайдемо порозуміння. Як кажуть, викуримо трубку миру", - додав він.

Українська правда. Київ"

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ