Довгий не бачить підстав обговорювати його відставку


На сьогодні на порядку денному не стоїть питання переобрання чи будь-яких кадрових змін щодо кандидатури секретаря Київради.

Про це в інтерв'ю УНІАН заявив секретар Київради Олесь Довгий, відповідаючи на питання чи не боїться він за своє крісло.

"У мене всі меблі в кабінеті - мої особисті, крісло в тому числі. Я за нього не переживаю, я навіть можу його забрати", - пожартував він.

Разом з тим він додав, що є чимало охочих "на цю тему поспекулювати".

"Можливо, це обговорюється в одній окремій невеличкій фракції, збираються якісь там підписи. Але підпис потрібен лише один - міського голови", - сказав дОвгий.

Він додав, що за процедурою, кандидатура секретаря подається київським міським головою і його може бути звільнено за умови згоди або подання міського голови.

"Міський голова не ставить під питання якість виконання мною моїх службових обов'язків. Я не бачу жодних підстав, аби взагалі це питання обговорювати", - сказав Довгий.

Як відомо, раніше фракція БЮТ у Київраді заявила, що ініціюватиме висловлення недовіри київському міському голові Леоніду Черновецькому та відставку секретаря міськради Олеся Довгого.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ