Довгий: я не витрачаю жодних коштів киян



Фото з сайту Довгого
Секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що за 5 років свого перебування на посаді не витратив жодної копійки державних коштів на своє особисте утримання.

Про це він сказав в інтерв'ю УНІАН, відповідаючи на питання, для чого, згідно з декларацією про доходи 2008 року, він просив 12 тисяч гривень матеріальної допомоги.

"Це було непорозуміння. Повірте, я не отримував матеріальної допомоги. Я був дуже здивований, коли побачив. Невже я схожий на людину, якій потрібна матеріальна допомога?", - сказав Довгий.

За його словами, виявилося, у цю графу вписали якісь інші прибутки.

"Я за весь час свого перебування на посаді секретаря Київської міськради не витратив жодної копійки державних коштів на своє особисте утримання. Ні на автомобіль, ні на жодну краплю бензину, жодну краплю фарби, комп'ютер, стіл, стілець, телефони - усе придбано за власний кошт", - сказав секретар Київради.

Він також похвалився, що забезпечення його роботи міському бюджету нічого не вартує, а заробітну плату, яку він отримує, "тут же" спрямовує на різні соціальні програми.

"Я не витрачаю жодних коштів киян", - сказав секретар Київради.

"До речі, на момент обрання мене секретарем Київради мої декларації були більшими, ніж сьогодні. Я завжди намагаюся для співробітників секретаріату зробити якісь бонуси, премії, надбавки. І єдиний, хто не має таких бонусів, - це секретар Київради. У мене заступник, напевно, більше отримує", - сказав Довгий.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ