Черновецького з Довгим хочуть відправити у відставку


Фракція БЮТ у Київраді ініціюватиме висловлення недовіри київському міському голові Леоніду Черновецькому та відставку секретаря міськради Олеся Довгого.

Таке рішення депутати прийняли на засіданні фракції, заявила лідер фракції Тетяна Меліхова.

"Черновецький ніколи не виконував покладених на нього обов'язків. За роки його керування містом столиця не набула нічого, крім збільшення бюджетної заборгованості, замилювання очей щорічними роздутими бюджетами та їх невиконання", - сказала Меліхова.

Вона також додала, що тимчасова слідча комісія Верховної Ради з розслідування порушень посадовими особами КМДА довела чисельні порушення в роботі київської влади в тому числі зловживання в земельній сфері.

"Тепер Черновецький фактично не має жодних важелів управління містом - і тому повинен звільнити займану посаду", - переконана на голова фракції БЮТ.

Вона наголосила, що у Києві "не повинно бути ніяких намісників" - керувати містом мусить обрана киянами людина, а не призначений Партією Регіонів представник.

Бютівці пропонують провести вибори з метою обрання нового міського голови в Києві восени - 31 жовтня та звертається до всіх депутатських фракції Київради підтримати дану ініціативу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ