Попов просить Черновецького почекати з орендою "Жулян"



Фото з Вікіпедії
 Перший заступник голови КМДА Олександр Попов просить мера Леоніда Черновецького не підписувати рішення про передачу об'єктів аеропорту "Київ" (Жуляни) в оренду на 49 років приватній структурі.

Про це він заявив у середу, пише УНІАН.

"Ми просимо поки що не підписувати ці рішення (прийняті на сесії міськради 8 липня) міським головою. І в тому числі це рішення (щодо аеропорту)", - сказав Попов.

За словами чиновника, відповідне рішення не до кінця не проаналізовано, а тому з його введенням у дію варто поспішати.

"Я просив не розглядати питання, пов'язані із землею і власністю на сесії Київради, яка була 8 липня. Розгляд все ж таки відбувся. Я просив про це тому, що ми (профільні заступники голови КМДА) до кінця не проаналізували всі проекти, які виносились на розгляд", - сказав перший заступник голови КМДА.

"Тому зараз ми підготували звернення до міської ради, до її голови відносно того, що уже обмежена кількість прийнятих рішень, на нашу думку, не пройшла відповідної процедури", - сказав Попов.

Як відомо, на сесії Київради 8 липня з волі депутатів майно КП "Міжнародний аеропорт "Київ" ("Жуляни")" перейшло в оренду на 49 років приватній фірмі "Майстер-Авіа".

Раніше постійна комісія Київради з питань власності на позачерговому засіданні 18 червня визначила компанію "Майстер-Авіа" переможцем конкурсу на право оренди майна аеропорту.

За інформацією "Дела" "Майстер-Авіа" була зареєстрована за два дні до початку конкурсу. Цю компанію пов'язують з Василем Хмельницьким, який є депутатом Верховної Ради від Партії регіонів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ