ГОГОЛЬFEST відкриється виставою на Майдані


Відкриття фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST пройде на Майдані Незалежності.

Відповідне розпорядження підписав виконуючий обов'язки міського голови Олександр Попов, повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, у розпорядженні йдеться про церемонію відкриття фестивалю - спільну виставу "Multiverse" ("множинний всесвіт") іспанського театру La Fura dels Baus (Барселона, Іспанія) та театру "Дах".

За інформацією організаторів, у постановці будуть задіяні майже 100 учасників. Оргкомітет фестивалю навіть оголосив набір волонтерів, які братимуть участь у виставі.

На Майдані Незалежності гості відкриття ГОГОЛЬFEST зможуть побачити "фірмові" елементи La Fura dels Baus - "human net" (сітка з людських фігур), колесо, яке символізує рух всесвіту, і 10-метровий манекен. Крім того, шоу супроводжуватиметься феєрверком.

КМДА також звернулася до Головного управління МВС у Києві з проханням забезпечити охорону громадського порядку.

У зв'язку з підготовкою місця проведення шоу, зокрема монтажу та демонтажу сценічного обладнання, рух транспорту на Майдані Незалежності (від вул. Інститутської до вул. Городецького) буде перекрито з 22.00 до 24.00 2 вересня та  з 22.00 3 вересня до 22.00 5 вересня.

Також, відповідно до розпорядження КМДА, на Майдані Незалежності буде організовано чергування карет швидкої допомоги.

Крім того, на час проведення заходу, на Майдані Незалежності та Хрещатику буде відключено декоративне освітлення, включаючи підсвітку фонтанів. Фонтани зі сторони Стели Незалежності також не працюватимуть під час шоу.

Як відомо, фестиваль сучасного мистецтва "ГОГОЛЬFEST-2010" відбудеться 4-12 вересня на Кіностудії імені Довженка.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ