За вихідні в столиці втопилося 4 людей


12 липня о 15.27 водолази спеціалізованого аварійно-рятувального загону біля мосту Метро виявили та підняли на поверхню тіло потопельника.

Тіло 28-річного хлопця знайшли в акваторії Дніпра на відстані 20-25 м від берега, на глибині 5 м, повідомляє прес-служба МНС.

Як з'ясувалося, в суботу разом з компанією чоловік відпочивав поблизу Мосту Метро, коли настала гроза всі швидко зібралися та побігли ховатись під міст.

Уже під мостом помітили його відсутність, почали шукати, але це не дало ніяких результатів. Ввечері повідомили рідних про те, що зник чоловік, ті в свою повідомили міліцію. Ще через день безрезультатних пошуків вирішили пошукати на місці де всі відпочивали та купались, тож подзвонили на 101.

Також на вихідних під час купання втопилося троє чоловіків віком від 30 до 40 років. Один на озері у Святошинському районі, що навпроти вул. Антонова, інший в затоці "Собаче гирло", і третій в річці Дніпро проти будинку №58 по вул. Лісничій.

Загалом з початку травня на водоймах Києва втопилося 47 чоловік. У більшості випадків це чоловіки віком від 20 до 35 років, які в стані алкогольного сп'яніння йшли купатись, не розраховували свої сили та тонули.

У зв'язку з цим, Головне управління МНС у Києві закликає киян та гостей міста бути якомога уважними перебуваючи на відпочинку біля водойм, не втрачати пильності та більш  серйозно ставитись перш за все до власного життя.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ