Киян запитають, як і де облаштувати фонтани


У Головному управлінні містобудування, архітектури та дизайну міського середовища демонструються проекти фонтанів, які можуть бути встановлені в столиці.

За цей період організатори конкурсу розраховують отримати рекомендації та оцінку робіт столичними мешканцями, повідомляє прес-служба КМДА.

До конкурсу запропоновано існуючі фонтани, які потребують реконструкції, а також майданчики для створення нових фонтанів: на вул. Хрещатик, 25 навпроти кінотеатру ''Дружба''; на вул. Хрещатик, 15 (Пасаж); у парку ім. Тараса Шевченка в Шевченківському районі (2 фонтани).

Також пропонують звести фонтани у Наводницькому парку в Печерському районі (у складі  пам'ятника засновникам Києва); у сквері, що розташований по вул. Тимошенко у Оболонському районі; у парку ''Молодіжний'' в Деснянському районі; у парку ''Позняки'' в Дарницькому районі.

На розгляд журі надано проектні пропозиції від 10 авторських колективів.

За результатами конкурсу буде відібрано три кращі проектні пропозиції. Для відзначення відібраних пропозицій встановлюється три премії: 20, 15 та 10 тисяч гривень відповідно.

Результати конкурсу буде офіційно оголошено 27 липня.

Переглянути роботи можна до 23 липня за адресою вул. Хрещатик, 32, 2-й поверх.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ