Мерія взялася за реформи в рекламі


Найближчим часом галузь реклами у Києві зазнає істотних змін.

Про це заявила начальник Головного управління з питань реклами Людмила Денисюк, повідомляє прес-служба КМДА.

"Вона (галузь реклами) вже давно потребує кардинальних змін. Адже стало просто неможливо ходити вулицями Києва. Місто стало схоже на якийсь базар або "ярмарку реклами"та поступово втрачає свій колорит та автентичність", - сказала Денисюк.

"Останнім часом рекламні конструкції стали з'являтися навіть в зелених зонах та в місцях культурної цінності, що безумовно паплюжить обличчя міста та заважає комфортному відпочинку мешканців столиці", - додала чиновниця.

Також, за її словами, вся реклама - зовнішня, на транспорті та в метро - має підпорядковуватись одній структурі, Головному управлінню з питань реклами.

Денисюк наголосила, що починати потрібно з  моніторингу всіх операторів зовнішньої реклами на наявність самовільно встановлених рекламних конструкцій та на відповідність розміщення рекламних носіїв всім нормам та вимогам.

"Ми повинні впорядкувати ринок зовнішньої реклами Києва та створити всі умови для підприємців цієї галузі. Для цього, по-перше, необхідно розробити та затвердити професійну, що відповідає всім сучасним вимогам, Концепцію зовнішньої реклами. Цю роботу ми зробимо дуже фахово, з урахуванням архітектурних й ландшафтних особливостей Києва та із залученням міжнародного досвіду", - сказала начальник управління реклами.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ