У райвідділку міліції чергова смерть


 11 липня близько ввечері у Солом'янському райвідділку міліції через зловживання наркотиками помер 29-річний чоловік.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

За інформацією міліції, близько обіду на лінію "102" зателефонувала киянка та повідомила, що  у  її квартирі зберігаються наркотичні засоби.

Черговий Солом'янського райуправління міліції направив на місце події наряд автопатруля.

Біля вказаного будинку працівників міліції очікувала заявниця, яка розповіла, що її 29-річний син та ще семеро невідомих вживали наркотики, а також показала, де саме зберігаються наркотичні речовини.

О 15.00 наряд патрульної служби доставив чоловіка до чергової частини районного управління, де було складено протокол про адміністративне правопорушення "Незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту в невеликих розмірах".

О 15.30, за даними міліції, до інспектора чергової частини звернувся затриманий і повідомив, що йому стало зле.

"Працівник міліції відразу викликав карету швидкої медичної допомоги. Лікарі зробили затриманому внутрішньо м'язову ін'єкцію, встановили діагноз - "абстентний синдром" та рекомендували викликати кардіологічну бригаду, що черговий терміново і зробив. Медики-кардіологи зробили затриманому кардіограму та внутрішньо м'язову ін'єкцію, після чого він самостійно зайшов до кімнати для затриманих", йдеться в повідомленні.

У МВС наголошують, що "як перша, так і друга бригада медпрацівників не знайшли необхідним відреагувати на прохання працівника міліції госпіталізувати хворого".

"О 18.10 інспектор-черговий чергової частини звернув увагу, що стан здоров'я затриманого погіршується і знову викликав спеціалізовану медичну бригаду. Під час надання хворому допомоги він втратив свідомість й помер на руках у лікарів. Ані їхні реанімаційні заходи, ані дії реанімаційної бригади, яка була викликана кардіологами до позитивного результату не призвели", йдеться в повідомленні.

У ході попередньої перевірки встановлено, що чоловік раніше вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. Останній раз звільнився у січні цього року.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ