Міліція "угнала" ресторан на Дніпрі. Фото

08.07.2010  17:15

1 2 3 4 5 6

У четвер близько 11.30 група представників правоохоронних органів демонтувала кріплення ресторану на Дніпрі "Муракамі", що знаходиться на вул. Набережно-Хрещатицькій.

Після цього дебаркадер був відвезений у напрямку Контрактовій Площі, повідомив Делу співвласник одного з ресторанів, що знаходяться поряд з "Муракамі".

За його словами, міліціонери зруйнували кріплення ресторану і відвезли його. Крім того, така ж процедура чекає ресторан "Хуторок", що знаходиться неподалік.

"Без будь-яких документів вони зайшли в ресторан, вигнали всіх звідти й демонтували його. Після чого приплив буксир і плавучий заклад було відвезено в напрямку Контрактової Площі", - сказав співрозмовник.

На вул. Набережно-Хрещатицькій знаходиться декілька десятків розважальних закладів. За даними газети, всі вони будуть демонтовані у четвер.

В інтерв'ю "Вікна-Новини" міліціонери заявили, що операцію здійснює прокуратура Києва.

У свою чергу адвокат власника ресторану Олександр сказав, що правоохоронці не мали права забирати ресторан, оскільки він перебуває в іпотеці державного банку "Родовід".

"Вони пояснюють свої дії тим, що це речовий доказ у кримінальній справі," - пояснив він.

Прокуратура столиці поки не дає коментарів, а речник МВС Володимир Поліщук наявність на місці події своїх правоохоронців пояснив так:

"Працівники МВС там були виключно для того, щоб підтримувати і забезпечувати громадський порядок, а операцію проводила прокуратура у зв'язку з кримінальною справою".

Як відомо, раніше голова Комітету по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією Ігор Калектнік, який представляє Компартію, організував розслідування діяльності ресторанів на Дніпрі.

Фото Дела

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ