"Країна мрій" дала "Відкритій ночі" друге дихання


Кінофестиваль національного виробника "Відкрита Ніч Дубль 14" отримав другий шанс.

Фестиваль, який через збіг трагічних обставин довелося скасувати, відбудеться 10-11 липня у межах етнофестивалю "Країна Мрій".

Цьогорічний фестиваль проходитиме у незвичному місці - музеї Івана Гончара, але за звичною формулою: "Одна ніч, але наша!".

Організатори дякують за підтримку "Країну мрій", її натхненнику та організатору Олегу Скрипці, музею Івана Гончара та його директору Петру Гончару.

"Цьогорічний експеримент підкаже нам, які форми співробітництва з "Країною мрій" ми будемо розвивати у подальшому", - інтригують організатори "Відкритої ночі".

Конкурсний перегляд відбудеться 10 липня о 22 годині у музеї Івана Гончара. Нагородження переможців відбудеться наступного дня також о 22 годині.

Усі, хто прийде на ніч кіно, зможуть побачити кілька нових анімаційних фільмів відомого режисера, призера Берлінського кінофестивалю Степана Коваля.

У позаконкурсній програмі фестивалю відбудеться прем'єра одного кадру для фільму "ТойХтоПройшовКрізьВогонь", який Михайлові Іллєнку вдалося зняти у Кордильєрах під час навколосвітньої подорожі на яхті "Купава".

"Українська правда. Життя"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ