Кличко домовився з Поповим про покарання столичних чиновників


Перший заступник голови КМДА Олександр Попов пообіцяв депутатам від Блоку Кличка розібратися із чиновницьким свавіллям у мерії.

Про це заявив лідер однойменного Блоку Віталій Кличко, повідомляє прес-служба Блоку.

"Депутати нашої фракції зустрічалися із Олександром Поповим і він пообіцяв, що на мерію чекають масштабні перевірки. Усі чиновники, помічені у корупційних діях, причетні до внесення незаконних змін до генплану міста, протиправної роздачі київської землі та майна, будуть притягнені до кримінальної відповідальності", - сказав Кличко.

Політик висловив сподівання, що ці обіцянки - не популістські заяви, а реальні наміри, які призведуть до встановлення контролю за діями київських чиновників.

"Наскільки ці слова відповідатимуть дійсності, ми побачимо дуже скоро. У свою чергу Блок Кличка на правах опозиції буде сприяти очищенню столиці. Адже сьогодні в Києві суцільний хаос, немає контролю за діями чиновників - вони почувають себе абсолютно безкарними", - переконаний Кличко.

За його словами треба покласти край тому, що чиновники, отримуючи зарплатню у кілька тисяч гривень, "не соромляться їздити на машинах вартістю у кілька сотень тисяч доларів, хизуються своїми прибутками, дорогими годинниками та іншими іграшками".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ