Мерія візьметься за зміни до закону про столицю



Фото з сайту КМДА
Перший заступник голови КМДА Олександр Попов доручив підготувати пропозиції по внесенню змін у закон "Про столицю - місто-герой Київ".

Таке доручення Попов дав на апаратному засіданні міськадміністрації у вівторок своєму заступникові Олександру Пузанову, повідомляє "Інтерфакс".

"Закон про столицю - зміни підготовлені (у Кабінеті міністрів і Верховній Раді), потрібно їх подивитися, і в нас, я думаю, є максимум два дні для того, щоб зробити свої пропозиції, відстояти їх і захистити потім при проходженні через комітет і Верховну Раду", - заявив Попов.

Він сказав, що нині варто "усе відкласти, але це питання найближчим часом сформулювати і подати в Кабінет міністрів і Верховну Раду, тому що потім буде пізно".

Як відомо, 7 квітня Кабмін розглянув і відправив на доопрацювання законопроект "Про внесення змін у Закон України "Про столицю України - місто-герой Київ", підготовлений Міністерством юстиції.

Законопроект передбачає поділ повноважень голови Київської міськадміністрації і столичного міського голови.

Разом з тим, 15 червня мер Києва Леонід Черновецький заявив, що після призначення 15 червня Олександра Попова першим заступником голови КМДА проблема поділу цих повноважень відпала.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ