"Палац піонерів" готують до продажу?


Нещодавно київський Палац дітей і юнацтва змінив керівництво - новим директором всім відомого колишнього Палацу піонерів, що біля площі Слави, призначено Сергія Дахнова.

Екс-директор палацу Тетяна Свірська переконана, що таким чином приміщення готують до продажу, пише "Газета по-київськи".

"Я вважаю, що мене звільнили через те, що в керівництва Головного управління освіти  далекі плани щодо палацу. Протягом десяти років я борюся за відведення землі для нього, але по сьогоднішній день документи не одержала. Це щось означає?", - сказала екс-керівник Палацу піонерів.

Свірська наголосила, що звільнили її незаконно, а отже вона піде до суду.

"Говорять, що через вихід на пенсію. Але мій вік не сильно відрізняється від віку нового директора. До того ж він не має педагогічної освіти, а відповідно до закону, очолювати освітні установи має право тільки педагог", - сказала жінка.

Тим часом Дахнов каже, що зміна керівництва палацу ніяк не пов'язана з продажем нерухомості.

"Обвинувачення, що моє призначення пов'язане з дерибаном приміщень палацу - дурості. Це виключено. Палац буде працювати в повному обсязі і тільки нарощувати свій потенціал", - сказав новий керівник.

Це ж саме пообіцяв новий радник президента Віталій Журавський: "Я з упевненістю заявляю - київський Палац дітей і юнацтва не буде ні проданий, ні приватизований. Його приміщення будуть використовуватися тільки в освітніх цілях. А звільнення директора Тетяни Свірської пов'язане з її виходом на пенсію. Розмови про можливий продаж приміщень палацу - вимисел".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ