Попов перевірить, як при Черновецькому роздавали комунальне майно



Фото poltava.pl.ua
Перший заступник голови Київської адміністрації Олександр Попов доручив вивчити законність приватизації об'єктів комунального майна.

Таке доручення Попов дав заступникові голови КМДА Олександру Пузанову, повідомляє "Інтерфакс".

"Ваше завдання на найближчий час - виявити ті об'єкти, що сьогодні на нашому з вами думку і, на думку, у тому числі, правоохоронних органів, поставлені під сумнів у відношенні їхнього відчуження", - заявив чиновник.

За його словами, прозвітувати з цього питання Пузанов мусить за два тижні.

"До 14 липня повинна бути ваша інформація з цього приводу - розберіться і дайте пропозиції, якими ви бачите наші подальші дії на захист наших прав - прав комунального майна територіальної громади Києва", - сказав перший віце-мер.

Як відомо, згідно з розподілом обов'язків серед заступників голови КМДА, Пузанов курирує Головне управління комунальної власності, відділ взаємодії із судами, правоохоронними органами й органами юстиції.

Раніше Попов заявляв, що має намір повернути у комунальну власність земельні ділянки столиці, які продавалися з порушенням закону.

Наприкінці березня у  столиці розгорівся "приватизаційний скандал". У голови комісії Київради з питань приватизації, депутата від Блоку Черновецького Петра Іванова, на парковці на проспекті Перемоги вкрали джип "Фольксваген" вартістю біля $80 тисяч, у якому знаходилися приватизаційні документи.

Опозиція тоді заявляла, що це фіктивне викрадення, мовляв, насправді команда мера намагається замести сліди щодо незаконної приватизації столтчної землі. Крім того, депутати заявляли, що приватизаційні справи за 4 роки влізли б хіба що в автобус, але не в джип.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ