Черновецькому доручили розібратися з "Еліта-центром"


Кабінет міністрів ухвалив розпорядження щодо подальшої роботи комісії з розв‘язання проблем забезпечення житлом постраждалих інвесторів "Еліта-центр".

Очолюватиме комісію голова Київської адміністрації, повідомляє сайт Мінюсту.

Згідно з розпорядженням, до складу комісії введено: заступника голови КМДА, заступника міністра регіонального розвитку та будівництва, заступника міністра з питань ЖКГ, заступника міністра економіки, заступника міністра внутрішніх справ, заступника міністра фінансів, заступника міністра юстиції, члена Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку, заступника голови Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг, заступника голови Держкомітету із земельних ресурсів, заступника голови Держкомітету фінансового моніторингу та представників інвесторів.

Крім того, розпорядженням, Київська адміністрація зобов'язана подавати щокварталу до 5 числа наступного місяця до Кабміну та інвесторів інформацію про результати проведеної Комісією роботи.

Як відомо, комісія з розв‘язання проблем забезпечення житлом інвесторів, які зазнали збитків внаслідок діяльності ГБК "Еліта-центр" було створена 8 лютого 2008 року.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ