Призначено нових заступників Черновецького. Список



Київський міський голова Леонід Черновецький призначив новий склад заступників голови КМДА.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні мера.

Так, за погодженням із президентом Віктором Януковичем і прем‘єром Миколою Азаровим призначені заступниками голови КМДА Руслан Крамаренко та Олександр Мазурчак, які до цього часу обіймали посади заступників міністра з питань житлово-комунального господарства.

Також на посаду заступників голови КМДА призначено Леоніда Новохатька, який працював першим заступником голови Держагентства "Укрінформ", Олександра Мещерякова, який керував будівельною галуззю у Міноборони, та Олександра Пузанова, котрий керував юридичною фірмою.

Мазурчак, Новохатько, Пузанов

Водночас звільнено з займаних посад Валерія Миронова та Віталія Журавського.

Крім того, припинено повноваження тимчасово виконуючих обов‘язки заступників міського голови Алли Шлапак та Ігора Добруцького.

Як повідомлялося раніше, першим заступником голови КМДА було призначено Олександра Попова, який раніше обіймав посаду міністра з питань житлово-комунального господарства та переведено на посаду заступника голови КМДА Анатолія Голубченка.

У п'ятницю Янукович призначив своїм радником Віталія Журавського.

Олесандр Мазурчак з 04.1998 по 01.2008 був міським головою Кам'янець-Подільського, з 12.2007 по 06.2008 - заступником міністра житлово-комунального господарства, з 06.2008 по 07.2008 - 1-м заступником міністра ЖКГ, з 07.2008 суміщав цю посаду з посадою начальника Державної житлово-комунальної інспекції.  

Державний службовець 4-го рангу, член НДП, з 2000 року - член Політради НДП, з 2005 – член ВО "Батьківщина". Одружений, має двох дочок і сина.  

Леонід Новохатько був керівником прес-центру ЦК КПУ, з 1993 по 08.1994 - радником президента, з серпня по грудень 1994 – керівником служби з питань гуманітарної політики, Адміністрації президента, 1996-2001 – заступником міністра, 2003-2005 - 1-м заступником міністра у зв'язках з ВР України, з 2007 року – першим заступником голови Українського національного інформаґентства "Укрінформ". Державний службовець 2-го ранґу.

Олександр Пузанов засновник, керуючий партнер та практикуючий адвокат фірми "Пузанов та Партнери", має досвід у сфері корпоративного права, міжнародного бізнесу та судової практики.

Працював в юридичній фірмі "Джі-Бі-Ем енд Партнерс", банку "Україна", обіймав посади начальника юридичного управління, начальника управління правового захисту інтересів банку та члена правління в АКБ "Південкомбанк".

У 2003 році заснував та очолив Юридичну фірму "Пузанов та Партнери".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ