У психоневрологічному інтернаті знайшли порушень на 2 мільйони


Контрольно-ревізійне управління у Києві провело ревізію фінансово-господарської діяльності Святошинського психоневрологічного інтернату за період з 1 квітня 2008 по 1 квітня 2010 року.

За результатами ревізії виявлено порушення фінансово-бюджетної дисципліни на загальну суму 2,3 мільйона гривень, повідомляє прес-служба КРУ.

Зокрема, Інтернат у 2008-2010 роках завищив обсяг асигнувань на оплату послуг із теплопостачання на 2,12 мільйона гривень внаслідок того, що включив до розрахунку опалювальну площу Святошинського дитячого будинку-інтернату.

Крім того, деяким працівникам зайвого нараховано 114,58 тисячі гривень зарплати, як наслідок, до державних цільових фондів зайво перераховано 41,7 тисячі гривень нарахувань.

У бухгалтерському обліку Інтернату занижено дебіторську заборгованість за надані послуги з теплопостачання та електроенергії на  20,15 тисячі гривень.

Також ревізори встановили, що підрядна організація завищила вартість виконаних ремонтно-будівельних робіт на 8,37 тисячі гривень, що призвело до завищення в бухгалтерському обліку кредиторської заборгованості на дану суму.

За допущені порушення до адміністративної відповідальності притягнуто одну посадову особу. Матеріли контрольного заходу передано до Управління СБУ у Києві.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ