За добу в Києві потонули 4 людини


22 червня о 13.30 у Дарницькому районі столиці поблизу Південного моста водолази МНС з підняли тіло чоловіка.

За словами дочки загиблого, її батько пішов на дно просто на її очах, повідомляє прес-служба МНС.

Вірогідніше за все, 59-річному чоловікові стало погано у воді, можливо, не витримало серце, до того ж перед цим чоловік випив.

Ввечері того ж дня у Гідропарку відпочиваючі на яхті побачили тіло людини, що плило за течією в бік Венеціанського моста. Повернувшись до пірсу рятувального посту МНС, про надзвичайну подію вони повідомили чергового.

Рятувальники підняли тіло на борт човна транспортували до берега, а далі тіло передали працівникам "Беркуту" Дніпровського району.

На разі ведеться слідство, відомо лише, що загиблим виявився чоловік 1986 року народження.

Крім того у вівторок втопилася людина на озері "Сонячне" в Дарницькому районі

Ще одне тіло 25-річного юнака  витягли з води вчора відпочиваючі на р. Десенка біля Московського мосту. Наразі всі обставини випадку з'ясовуються.

За даними МНС, усього з початку травня на київських водоймах загинуло 30 чоловік, 5 людей було врятовано.

Як показує статистика, серед загиблих, в основному, чоловіки середнього віку (25-36 років), які під дією алкогольних напоїв втрачають інстинкт самозбереження.

Найбільш небезпечними місцями на сьогоднішній день вважаються озера "Сонячне" (Дарницький район), де  потонуло 4 людей, "Райдужне" (Дніпровський район) та озеро "Вербне" (Оболонь) - по 2 людей.

Також, найчастіше гинули люди на Русанівській протоці, на необладнаному пляжі в районі ст. метро "Славутич",  в Гідропарку (район Венеціанського мосту).

Враховуючи це, Головне управління МНС у Києві звертається до громадян бути якомога пильними та обережними, відпочиваючи на водоймах.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ