Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c1f7e6669b77/
Українська правда
Київ

Дочка Черновецького придбала авто за 2,5 мільйона?

21.06.2010  17:59

Схоже, у сім'ї Черновецьких з'явилося ще одне дороге авто - червоний "Ferrari 458 Italia ". Цього разу круту машину приписують доньці мера Христині Черновецькій.

За інформацією "ТопЖыр", нещодавно в Україні з'явилася найшвидша "Ferrari",  яку сфотографували у столиці, біля "Rolls-Royce", що належить сім'ї Черновецького.

Як зазначає видання, у них вже є перші докази, що італійська машина завезена на прохання або бажання Христини, мовляв раніше донька мера їздила на "Lamborghini", яку вже продали.

На фото, зроблених автомобільним порталом, за кермом знаходиться дівчина і хоча її обличчя майже не видно, але позаду "Ferrari" їде "BMW" з номерами "2277", які є сімейними номерами Черновецького. 

 
"ТопЖыр" з посиланням на свої джерела зауважує, що офіційно "Ferrari 458 Italia" ще не розмитнена і ні на кого не оформлена, тому поки що на ній катаються всі члени сім'ї і друзі.

А в особистій бесіді з наближеним до сім'ї київського мера, інформатор розповів, що ця машина була куплена за 330 тисяч доларів - тобто, більше, ніж за 2,5 мільйона гривень.

Як відомо, нещодавно також з'явилася інформація про те, що свій дорогий "Porsche Carrera GT" син мера Степан Черновецький зареєстрував під виглядом дешевшого "Porsche".

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.