Дочка Черновецького придбала авто за 2,5 мільйона?


Схоже, у сім'ї Черновецьких з'явилося ще одне дороге авто - червоний "Ferrari 458 Italia ". Цього разу круту машину приписують доньці мера Христині Черновецькій.

За інформацією "ТопЖыр", нещодавно в Україні з'явилася найшвидша "Ferrari",  яку сфотографували у столиці, біля "Rolls-Royce", що належить сім'ї Черновецького.

Як зазначає видання, у них вже є перші докази, що італійська машина завезена на прохання або бажання Христини, мовляв раніше донька мера їздила на "Lamborghini", яку вже продали.

На фото, зроблених автомобільним порталом, за кермом знаходиться дівчина і хоча її обличчя майже не видно, але позаду "Ferrari" їде "BMW" з номерами "2277", які є сімейними номерами Черновецького. 

 
"ТопЖыр" з посиланням на свої джерела зауважує, що офіційно "Ferrari 458 Italia" ще не розмитнена і ні на кого не оформлена, тому поки що на ній катаються всі члени сім'ї і друзі.

А в особистій бесіді з наближеним до сім'ї київського мера, інформатор розповів, що ця машина була куплена за 330 тисяч доларів - тобто, більше, ніж за 2,5 мільйона гривень.

Як відомо, нещодавно також з'явилася інформація про те, що свій дорогий "Porsche Carrera GT" син мера Степан Черновецький зареєстрував під виглядом дешевшого "Porsche".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ